iz mlađih dana

NAKON RASKIDA SA NJOM STUPIO JE U VEZU SA JELENOM: Novak Đoković je nekada ljubio OVU zgodnu crnku (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Na oko

24-03-2019 16:22h
Onako "na oko", lepo izgleda bivša Novakova ljubav. Međutim, kada se, pored oka uključi i mozak, malo proanalizira svaki detalj zaključak je više nego jasan: nije ona za Novaka nego za nekoga sa estrade! Jeca je za nju "Majka Tereza"!

JZ

24-03-2019 16:39h
@Na oko
Baš tako! Od prirodne lepotice (ako je bila) sada liči na napumpanu patku...plastičnu lutku. Stvarno mi neće biti jasno to pumpanje svega na licu i to da bude sve predimenzionirano.
Zašto se devojke izobliče?!
Devojke/žene, znajte da ste lepe. Ako niste baš sigurne u sebe onda uz malo ili više šminke bićete sigurno fenomenalne. :)

sempervirum

25-03-2019 01:49h
Ne treba Novaku OVA. Jelena je 3 koplja iznad. Ovu je ujela pčela za usnu...

Milivoje

26-03-2019 12:08h
Tipična balkanska sponzoruša!

Luka

26-05-2020 23:02h
Da je Novak nju uzeo umesto Jelene,nista nebi bilo od tenidke karijere.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: