OBNOVILI STARU LJUBAV

NAKON ŠTO JE ODBILA VERENIČKI PRSTEN I REKLA NE: Pamela Anderson se VRATILA staroj ljubavi - bogati fudbaler blista od sreće! (FOTO)

0

Pamela Anderson više nije sama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pamela Anderson više nije sama!

 

Poznata glumica rešila je da pruži drugu šansu svojoj ljubavi sa 18 godina mlađim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, od kojeg se razišla u septembru prošle godine.


Nekadašnja Plejbojeva zečica i zvezda serije "Čuvari plaže" ponovo je srećno zaljubljena u svog bivšeg partnera, s kojim je obnovila romansu.


Prijatelji bliski seks-bombi kažu da im se ne sviđa njihovo pomirenje jer, kako navode, Rami odvaja Pamelu od njenog bliskog okruženja, pa i porodice, i smatraju da takva veza neće dugo potrajati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pambition (@pam8ition) on

Inače, glumica je tokom veze sa Adilom bila veoma bliska s njegovim sinovima. Blizance je volela kao svoju decu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on


Proteklih nekoliko nedelja Pamela se družila s Adilovim sinovima Zejnom i Madijem. Srce joj se slomilo jer Adil ne viđa blizance koliko bi trebalo, pa misli da je upravo ona kriva za to", rekao je tada izvor blizak plavokosoj zavodnici.

 

Podsetimo, Pamela je u septembru prošle godine raskinula vezu s fudbalerom nedugo nakon što ju je on zaprosio. Glumica je odbila prsten posle godinu dana zajedničkog života u Francuskoj, a nakon nekoliko meseci razdvojenosti ipak su presudile emocije da se opet spoje.

 

 

 

 

 

makonda-tracker