ZAKUVALO SE

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Sloba Radanović optužio Kiju Kockar da je IZMISLILA dečka, a onda je ona otkrila S KIME JE UPOZNALA svog momka

4

Pobednici rijalitija niko ne veruje da je konačno ponovo srećna u ljubavi, pa ni njen bivši muž

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić
foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Posle pet godina zajedničkog života, Slobodan Sloba Radanović osoba koja bi Kristinu Kiju Kockar trebalo najbolje da poznaje. Njena izjava da je u srećnoj vezi već nekoliko meseci, iznenadila je mnoge, a sada je pevač otkrio svoje mišljenje o čemu se tu zapravo radi.

 

Naime, Kristina je u jednom intervjuu izjavila da joj je novi dečko biznismen, koji ne živi u Srbiji. Niko je nikada nije video sa njim, pa ni Radanović, sa kojim se sada druži, ali je pevačica otkrila da uživa u ljubavi.

 

Kad su Slobu pitali o novoj vezi bivše supruge, on je izneo svoje sumnje.

 

- Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran. Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola-pola – kazao je Sloba u jednom intervjuu.

 

On je tom prilikom dodao da ne postoji mogućnost da njih dvoje u budućnosti ponovo budu par.

 

- Nema šanse. Imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani - iskren je bio Radanović.

 

Šta je Kija odgovorila saznajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker