OPORAVLJA SE

OPET U BOLNICI: Saša Popović dobio infekciju, pa završio na operacionom stolu

0

Stari zdravstveni problem mu zadaje nove muke

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Prvi čovek Granda, Saša Popović imao je novu intervenciju u jednoj beogradskoj privatnoj klinici. Pre dva dana u ranim jutarnjim časovima otišao je kako bi rešio problem koji već duže vreme ima.

 

U četvrtak ujutru bio je ispred jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme. Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je ona zbog njegovih obaveza pomerena. U 10.30. Popovića je u bolnicu dovezao prijatelj. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

 

- Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa doktorima brzo i zakazao pregled, konsultacije, a potom i operaciju pomoću lasera - preneo je izvor upoznat sa slučajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Popovic ? (@sasa_popovic_grand) on

 

 

Na klinici je proveo skoro dva sata, bio je unutra sam. Vidno raspoložen izašao je sa intervencije, pošto je rešio problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu. U pola jedan po Sašu Popovića je opet došao prijatelj kolima i odvezao ga u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, pa nije bilo potrebe da leži u bolnici. Nekadašnji muzičar nije imao čak ni zavoje na licu.

 

Podsetimo, direktor Granda je početkom marta već imao intervenciju na oku, kada je skinuo čmičak, ako mu u početku nije pravio problem, on se u jednom momentu inficirao i stvar se zakomplikovala.

 

 

makonda-tracker