svi oduševljeni

Prisetila se starih vremena: Kortni Koks se OBRATILA PUBLICI ispred čuvene zgrade u kojoj su snimani PRIJATELJI! (VIDEO)

0

Fanovi bi bili najsrećniji da vide nastavak serije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kortni Koks oduševila je fanove novim videom na instagramu, u kojem je otišla u posetu zgradi u Njujorku ispred koga su snimani kadrovi za kultnu seriju Prijatelji!


Naime, Kortni je odlučila da se priseti starih dana na snimanju i posetila je zgradu u Njujorku, ispred koga su snimani neki od kadrova za jedan od najpopularnijih sitkoma svih vremena.

 

Iako se glavne scene nikada nisu odigrale u stanu u zgradi, već na setu u Los Anđelesu, za glumicu je ovo ipak bila “velika stvar” i iskoristila ju je kao svoju prvu objavu na instagramu koji je otvorila uz pomoć Elen De Dženers

prilikom gostovanja u nedavnoj emisiji.

 

Laku noć društvo, idem kući” , napisala je zvezda ispod videa, na koji je namontirala i jedan od songova iz serije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Iako bi javnost volela da vidi nastavak serije, ili da barem dobije dugomotražni film o kome se dugo spekulisalo, režiserka originalne priče, Marta Kaufman tvrdi da se to ipak neće desiti.

 

Postoji nekoliko razloga za to, a jedan je taj da je radnja serije i njihova priča pripadala jednom trenutku u vremenu. Ti ljudi više nisu porodica i nisu prijatelji. Kada bi ih ponovo smestili zajedno, svi bi bili tu, ali bi bilo prazno, nekako bez duše” , objasnila je ona.

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker