težak period

Sve je krenulo nizbrdo: Severina nakon prekida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom NEMA NASTUPE, IZGUBILA je veliku svotu NOVCA!

0

Nije se nadala ovakvom sledu događaja!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Severina Kojić totalno je pukla otkako je prekinula saradnju s bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem, čovekom koji je 17 godina vodio računa o njenoj karijeri. Pevačica je brigu o poslovnim obavezama prepustila suprugu Igoru Kojiću, ali po svemu sudeći on se nije dobro snašao i zato ona nema tezge kao pre, njen novi album nije prošao dobro kod publike, a otkazuju joj i koncerte koje je zakazao njen nekadašnji saradnik.

 

O razlazima zbog kojih su Seve i Tomica prekinuli saradnju i prijateljstvo i dalje se nagađa, ali prema rečima našeg izvora, posredi je to što je pevačica optužila Petrovića za prevaru, nakon čega joj je on okrenuo leđa. Posledice njihovog razlaza postaju svi vidljivije. Novih poziva za nastupe skoro da nema, pesme sa poslednje ploče su doživele fijasko, a pojavljuju se i novi problemi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Severina nije više ono što je bila. Pre je imala mnogo više nastupa i odlično je radila, a sad jedva da ubode neku tezgu. S Tomicom je važila za jednu od najtraženijih pevačica. Sada se sve to promenilo. Igor nije toliko vičan, jer je maltene tek ušao u taj posao i jedva joj je zakazao nekoliko nastupa. Ona je nezadovoljna i ne zna šta da radi, pa promoviše šminku i dala se u glumačke vode ne bi li na taj način povratila staru slavu - priča naš sagovornik i dodaje da je Kebina snajka prinuđena i da smanji cenu nastupa za čak 3.000 evra.

To ju je tek dotuklo, a kako i ne bi kada je pevala za od 8.000 do 10.000 evra, a sada Kojić jedva ugovori za 5.000. Za tu cenu mora da peva sat duže i da reklamira nastup na društvenim mrežama. Sve je to frustrira, jer je navikla da živi na visokoj nozi. Osim toga, Severina je prinuđena i da otkazuje koncerte koji su ranije ugovoreni preko firme koja je u Tomičinom vlasništvu. Samo zbog poslednja dva koja su otkazana, u Donjoj Stubici i na Svetom Križu Začretju, izgubila je oko 70.000 evra jer je trebalo da to budu veliki koncerti sa po nekoliko hiljada ljudi - završava naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

 

 

 

makonda-tracker