Adidas šoping sa Ajs Nigrutinom

0
Popularni reper Ajs Nigrutin šopingovao je u adidas monobrend radnji u TC Ušće sa pobednikom velikog adidas GAME FACE konkursa

Aleksandar Stojanović,  jedan od tri učesnika konkursa čije su GAME FACE fotografije izglasane za najbolje, nagrađen je vaučerom za kupovinu adidas opreme  i to u društvu svoje omiljene poznate ličnosti, Ajs Nigrutina. Šarmantni muzičar se potrudio da Aleksandru pomogne da izabere savršenu adidas odevnu kombinaciju.  

- Veoma sam srećan što sam baš ja jedan od pobednika konkursa i što sam dobio priliku da šopingujem sa Ajsom. Sjajno smo se zabavili prilikom odabira opreme, Ajs mi je puno pomogao, tako da sam  siguran da ću ovaj šoping dugo pamtiti – rekao je Aleksandar.

Pobednik i reper su se dugo zadržali u Adidas radnji  gde su iskoristili priliku da isprobaju različite sportske kombinacije ali i da pokažu da i muškarci mogu dobro da se zabave u šopingu.

GAME FACE konkurs je deo globalne kampanje adidas is all in kroz koju ovaj brend želi da pokaže da strast živi u svakome od nas. GAME FACE  predstavlja kulminaciju strasti u igri: kako pobeđujemo, kako gubimo, šta nas čini srećnim, šta nas pokreće…jedan izraz lica govori sve o nama! Ideja konkursa je bila da učesnici zabeleže upravo taj, jedan izraz lica kojim pokazuju strast prema igri i onome što ih inspiriše.

Najbolja tri GAME FACE-a nagrađena su  adidas šopingom sa poznatima. Još dva pobednika konkursa očekuje šoping u adidas radnjama prilikom kojeg će im društvo praviti Goca Tržan i Mladen Krstajić.

makonda-tracker