DOGOVOR

Ne ide sve po planu: Darko i Ana su rešili pitanje starateljstva, svadba sa Marinom se ODLAŽE!

0

Iako će postati otac u junu, ipak će venčanje odložiti!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Darko Lazić posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo, potpuno je promenio životne navike. Srećne vesti da će mu verenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

 

Pošto je devojku nedavno verio, pevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do leta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko deteta, ali i njeni roditelji", rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

 

Iako su se rastali još pre nekoliko godina, sve ovo vreme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živeli. Zbog toga se pevač nije ni oženio Marinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Radimo na razvodu, biće uskoro i to rešeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu", istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o devojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sledeće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

 

makonda-tracker