iskren

BILO JE UZBUDLJIVO ALI I OPASNO: Aleksandar Srećković Kubura otkriva DETALJE svoje NAJPOSEBNIJE ULOGE!

0

Poznati glumac dodatno ističe da je zbog poslovnih obaveza često odsutan od kuće.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

U novom ostvarenju, koje govori o događajima na Kosovu 1999. godine za vreme NATO bombardovanja, poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura tumači ulogu komandanta Smuka iz Oslobodilačke vojske Kosova, a za “Blic“ prepričava da nije želeo da kaskader glumi umesto njega.

 

Imao sam priliku da jednu kaskadu ili tzv. opasnu scenu radim ja sam, a ne kaskader. Produkcija nije baš bila srećna što sam tražio da sam radim, ali uspeo sam da ih ubedim. Bio sam vezan za sajlu sa velikog krana i u trenutku eksplozije ta me je sajla povukla unazad tako da sam leteo tri do četiri metra i pao na zemlju. Bilo je vrlo uzbudljivo - kaže Aleksandar Srećković Kubura.

On ističe da mu je uloga bila veoma posebna.

 

Delove koje u ulozi govorim na albanskom učio sam sa lektorom na licu mesta. Nije bilo lako, ali je uz dosta vežbe pred samo snimanje, mislim, vrlo uspelo.

foto: Damir Dervišagić

 

Poznati glumac ističe da je zbog poslovnih obaveza često odsutan od kuće.

 

Trudimo se da to malo slobodnog vremena provodimo zajedno ako ne snimam i ne igram predstave. Ponekad radim i obe stvari u danu, a ostalo vreme gledam da provodim sa porodicom. Kad mogu vidim se i sa prijateljima - zapalimo pokoju kubansku i uživamo u druženju - objašnjava glumac koji je u braku sa fitnes instruktorkom već dve i po decenije.

 

makonda-tracker