Andrej Maričić: Ena Popov i ja smo odličan tandem

11
Voditelj Andrej Maričić za Story.rs govori o radu na emisiji Autostoperi koja će se od nedelje emitovati na TV Pink, ali i saradnji sa lepom Enom Popov

Pobednik Survivora i bivša učesnica Velikog brata udružili su svoje snage ali ovog puta u novom rijalitiju Autostoperi koji će se od nedelj 17. aprila emitovati na televiziji Pink.

Emisija koju kao autor potpisuje Darko Popović prati igru u kojoj učestvuje dva takmičara koji trebaju da pređu 100 kilometara stopom kako bi stigli na neko kulturno, istorijsko ili po nečemu drugom interesantno mesto u Srbiji, što predstavlja ciljnu tačku. Oni nemaju prava nikome ništa da plate, a pre takmičenja im se oduzimaju svi komunikacioni uređaji, pre svih mobini telefon, te nemaju pravo nikoga da pozovu u pomoć. Usput, takmičari imaju zadatak koji im dodatno zagorčava igru.

Voditelj Andrej Maričić ne krije svoje oduševljenje novim formatom, ali ni pozitivne impresije nakon rada sa Enom Popov.

- Nedavno smo počeli da snimamo emisiju i odlično se provodimo na terenu. Koncept je uzbudljiv i nepredvidiv, pa je uvek zagarantovana kvalitetna zabava. Sa Enom od samog početka imam odličnu komunikaciju, veoma mi prija kao sagovornik. Do sada sam u karijeri najčešće sarađivao sa devojkama, pa mi nije problem da sa lepšim polom nađem zajednički jezik. Pravo uzbuđenje počinje kada krenemo od tačke A do tačke B, jer su ljudi koji nam staju kada stopiramo savršeni. Često su pričljiviji i od nas (Smeh) – otkriva za Story.rs Andrej.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte trejler za emisiju Autostoperi:

 

makonda-tracker