Najbolji kuvari među poznatima Ašok Murti i Darko Panović

0
U okviru II Balkanskog Kulinarskog Kupa, čiji je strateški partner kompanija Centroproizvod, u Impuls Hall-u 12. aprila održano je takmičenje poznatih ličnosti na kome je pobedio tim koji su činili Ašok Murti, stilista i Darko Panović, voditelj televizije Pink

Poznati su imali zadatak da sačine jela od postojećih sastojaka, koji su bili spakovani u žute kese i njihov sastav takmičarima nije bio poznat. VIP takmičaru su bili podeljeni u četiri ekipe i morali su da pokažu kreativnost na licu mesta.

Ekipa broj jedan u sastavu Ašok Murti i Darko Panović osvojila je prvo mesto. Drugo mesto pripalo je Nebojši Radoviću novinaru televizije Pink, Anji Kostić, nekadašnjoj voditeljki televizije B92 i Slobodanu Hrnjku, stilisti.  Bronzu su osvojili Marko Đurovski, pevač i Bojana Janković, voditeljka televizije Pink i njena sestra Ivana Škorić, portparol producentske kuće Emotion.

Na četvrtom, mestu našli su se Ivan Golušin i Ivana Lazarević, voditelji televizije Avala. Kada su takmičari predstavili servirana jela, publika je mogla da vidi ponuđene sastojke: belo pileće meso i više vrste povrća. Nijanse u kvalitetu ogledale su se u kreativnosti prilkom aranžiranja jela na tanjiru. Uglavnom su svi pripremili pečenu piletinu sa grilovanim povrćem ili salatom.

S obzirom na to da su svi takmičari na radnim stolovima imali na raspolaganju bogat izbor Centroproizvod začina, lako su prevazišli sastojke koji su im nedostajali u žutoj kesi. 

makonda-tracker