Dženifer Lopez: Lepota je moj posao

0
Multimedijalna američka zvezda Dženifer Lopez osvanula je na naslovnici ovonedeljnog magazina People kao najlepše lice 2011. godine

Slavna glumica i pevačica Dženifer Lopez voli kada treba da izgleda glamurozno u određenim prilikama kao što je promocija njenog najnovijeg izdanja Love ili kada treba da zauzme mesto člana žirija američkog Idola. Međutim, kada je kod kuće zajedno sa svojim suprugom Markom Entonijem i trogodišnjim blizancima Maksom i Emom, ona na svoje lice ne stavlja ni trunku šminke.

- To su trenuci u kojima sam najsrećnija. Mnogo se bolje osećam kada znam da mogu da dodirnem svoje lice, protrljam oči ili provučem ruke kroz kosu, a da ne moram da brinem o tome da ću nešto pokvariti – ispričala je Džej Lo u ekskluzivnom intervjuu za magazin People.

S obzirom na to da njen svakodnevni režim podrazumeva negu lica, naporne treninge i kontrolisane porcije hrane, zvezda latinoameričkog porekla priznaje da joj ponekad teško pada neprekidni napor da ostane u top formi.

- Stvar je u tome što je sve to deo mog posla. Ne želim da neko misli kako je to lako postići. Oduzima jako puno vremena i ponekad je veoma naporno. Moderni televizori sa širokim ekranima nisu ničiji prijatelj! – smatra Dženifer koja je svega šest meseci nakon porođaja učestvovala na jednom triatlonu.

Tokom vremena, četrdesetjednogodišnja Lopezova pokupila je neke od veoma dragocenih saveta za lepotu i sada pokušava da ih prenese na svoju ćerkicu za koju tvrdi da je već sada vidljivo da je njena rođena krv.

- Ona je prava pravcata devojčica, baš kakva sam i ja bila odmalena. Obožava kada joj mažem nokte. Ima običaj da razastre odeću po podu, a onda prokomentariše šta se sa čime najbolje slaže, kao što ja to radim sa svojim stilistom. Maks takođe veoma voli da ima namazane nokte, ali kod njega je samo stvar u boji. Traži od mene da mu ih ofarbam u plavo, ali pošto je veoma nestrpljiv, stignemo da sredimo samo dva-tri nokta. Naravno, Mark se uvek posle pita šta mi to radimo – opisala je aktivnosti svojih naslednika.

Takođe, Dženifer je otkrila i kako se oseća u vezi sa tim što je u poslednje vreme mediji često nazivaju divom.

- Na neki način mi se sviđa što me smatraju za divu. Reklo bi se da mi to zvanje po nekom pravu skroz i pripada. Međutim, ne mogu da podnesem kada neko kaže da se ponašam poput dive, što su dugo vremena pokušavali da mi prikače – rekla je zvezda čiji bi najnoviji album Love svetlost dana trebalo da ugleda 3. maja.

makonda-tracker