RAZNEŽIO SE

KLINCI VIŠE NISU KLINCI, A MOJA GAGA I JA... Boban Rajović već 10 godina čeka da mu se ostvari VELIKA ŽELJA, ali NIKAKO da dočeka (FOTO)

0

On uporno čeka na ispunjenje svog sna, a za to vreme se zadovoljava i malim stvarima

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Boban Rajović je u braku sa svojom suprugom Draganom od 1992. godine. Za to vreme, s njom je dobio troje dece, ćerke Anđelu I Ivanu, kao i sina Andriju.

 

S obzirom na to da je veoma vezan za porodicu, pevač se trudi da kada god može vreme provodi sa njima. Međutim, poslovne obaveze često ga spreče da ostvari tu nameru, barem na način na koji bi to želeo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on

 

Koliko mu pada teško što ne može češće da provodi vreme sa najmilijima, pojasnio je u najnovijoj Instagram objavi.

 

- Sećam se, bila je subota, maj mesec, pevao sam u Berlinu. Porodica je bila u Danskoj, a ja razapet na sve strane. Živim u Beogradu, u Danskoj, pa i u Podgorici. Ne znam gde bijem. Taman malo stao na noge finansijski i odlučio da idem sa porodicom na odmor od 14 dana. Kupljene avionske karte Kopenhagen-Istanbul, za prvi zajednički odmor van Crne Gore. Ja srećan i jedva čekam, kao i svi moji, naravno – počinje svoju priču pevač.

 

foto: Promo

 

Ipak, nije sve išlo tako glatko.

 

- Subota je. Pevam u Berlinu do četiri ujutru i nisam organizovao prevoz za Dansku. Zamolim čoveka kog sam upoznao te večeri da me odbaci do broda koji plovi za Dansku, a nalazi se dva i po sata od diskoteke. Čovek pristane i krenemo mi posle nastupa, a ja zamolim prijatelja iz Danske da me čeka sa druge strane da, kad uplovim, samo “upadnem” u auto i da me vodi na aerodrom, jer sa porodicom letim u 11 sati – priča on i dodaje.

 

- Morao sam da stignem na brod oko 7 ujutru, a krenuli smo u pola 5. Čovek je dao sve od sebe da stignemo na brod. Kada smo se približavali, vidim ja kako se poslednja vozila ukrcavaju i bukvalno zatvaraju rampu broda koji se sprema da isplovi. Ja u trenutku iskačem iz automobila i počinjem da trčim, vučem onaj kofer za mnom. Stižem do poluzatvorene rampe. Nemac vrti glavom i govori mi da nisam normalan, ali ja uskačem i, hvala Bogu, stižem. Dva sata plovidbe, sat i po vožnje do aerodroma... Oni tamo, s koferima, stižemo na let i idemo na odmor – Boban otkriva da je ova priča imala srećan kraj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on

 

Iako je želeo da ove trenutke s porodicom ponovi još mnogo puta, pevaču se nije dalo. No, on je srećan svaki put kada se njegova divna porodica okupi.

 

- Bio je to nalepši odmor u mom životu i, nažalost, od tada pa do danas nikada nismo imali prilike negde da otputujemo zajedno. Prošlo je 10 godina, klinci više nisu klinci, a moja Gaga i ja i dalje mladi. Vreme leti, ali mi i dalje zajedno plovimo – zaključio je Rajović podelivši porodične fotografije s tog famoznog petovanja od pre 10 godina i danas.

 

makonda-tracker