Jelena Karleuša: Lejdi Gaga je moj najveći fan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

com

13-04-2011 20:28h
Pa ako su ti PR, frizer, stilista i ostatak gay skupine, koji su ruku na srce njena jedina publika, rekli da znas da pjevas, da si zvijezda, da te Lady Gaga kopira to ne znači da mi ostali nemamo očuvanu moć rasudjivanja. Molim vas, do prije par godina Jelena Karleusa je bila oličenje netalenta, kiča, silikonskih grudi, nacrtanih usana...to što si malo promjenila izgled nije promijenilo tvoj netalenat. Ne znaš i ne možeš da pjevaš i ono ljudi, novinari pričajte i pišite o nekome ko ima talenat. Hidrogen i Prada ne čine zvijezdu!!!

Iva

13-04-2011 19:42h
Tesko tebi jadnoj za pamet!!!

Mia

13-04-2011 16:57h
Pa ja ne mogu da verujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jelena

13-04-2011 15:41h
ahahahah kaze JK koja je prva kopirala Dance Pe Chance a kao tek sad joj zvuci poznato...

Nemanja

14-04-2011 16:15h
Lady Gaga NIKADA do sada nije dozvolila leak, pa sumnjam i da je za ovo... Ovo je FAKE ljudi.

ivan

20-04-2011 17:25h
iskreno, JK nema pojma sa pevanjem.... zavija kao kada macku zaglavis izmedju vrata....

Nina

04-05-2011 23:35h
Ovo veze s' vezom nema ljudi.
Kao prvo,ovo nije zvanicni Judas (tj. samo Audio posto se jos ceka premijera Video verzije) koji je Gaga objavila.
Drugo,Karleusa misli da moze sa onog SUNTA kojim je pocela karijeru odmah da predje na neki "Elektro-Pop" i nesto se vrijedja kad je narod 'svrstava' u folk pjevacice.
I kao trece:
Zasto bi,za ime Boga,Lady Gaga kopirala JELENU KARLEUSU?
Pa budimo realni,nema nista dobro od nje da uzme.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: