Žizel Bundšen: Doživela sam preobražaj kada sam postala majka

0
Svetski top model Žizel Bundšen otkrila je zašto je leptirima posvetila svoju novu kolekciju japanki Ipanema, ali i kako je kada je postala majka imala osećaj da je deo nje morao umreti kako bi se jedan drugi deo mogao roditi
Foto: Bang
Foto: Bang

Zgodna Brazilka protekle nedelje predstavila je u Istanbulu svoju novu kolekciju japanki Butterfly i Hot Sands u okviru brenda Ipanema. U ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story, zanosna Žizel otkrila je kako je i sama doživela preobražaj kada je rodila sina Bendžamina 2009. godine iz ljubavi sa sportistom Tomom Brejdijem.

- Želeli smo stvoriti uzorak koji podseća na čipku, ali i leptire u letu. Leptir simbolizuje preobražaj. Prošle godine sam stvarno želela da stvorim kolekciju o transformaciji. Žene su danas veoma zaposlene, neprestano negde žure, pokušavaju biti dobre majke, supruge, sestre, kćeri, prijateljice, ali i u svemu naći svoje mesto u poslovnom svetu. Sve je to vrlo intenzivno, ponekad i haotično. Kada sam postala majka, na neki način sam imala osećaj da je deo mene morao umreti kako bi se jedan drugi mogao roditi. Želela sam stvoriti nešto što će to, što sam navela, predstaviti na jedan dobar način - rekla je slavna manekenka.

makonda-tracker