Ivana Vrdoljak Vanna:Najbolje mi je kad sam sama sa mužem

0
Hrvatska pevačica Ivana Vrdoljak poznatija kao Vanna otkriva zašto nije najbolji prijatelj, ćerka i sestra, ali i zbog čega se najviše raduje trenucima sa mužem Andrijom

Vlasnica jednog od najboljih hrvatskih vokala početkom godine izdala je peti studijski album Sjaj, a u intervjuu za hrvatsko izdanje magazin Story otkrila je da je najviše posvećena trinaestogodišnjem sinu Luki i destogodišnjoj ćerki Jani.

- Insistiram da se moja deca bave sportom. Kod mene nema opiranja. Zapravo ima, ali ona ne prolaze - rekla je Vanna koja je priznala da nema vremena za bliske ljude.

- Loša sam u ispijanju kafa, pa nisam baš najbolji prijatelj, nisam ni idealna kći a ni sestra jer se i njima retko javljam - dodala je plavokosa pevačica koja će 18. aprila proslaviti trinaest godina braka sa suprugom Andrijom, koga još uvek rado zavodi.

- Suprugu i meni najbolji su trenuci kada smo sami. Ali, danas deca sve češće žele putovati sa nama a i noću su sve duže budni pa je naših trenutaka sve manje. Važno je da smo jedno drugom i dalje zgodni - zaključila je Vanna.

makonda-tracker