LJUBAV CVETA

Rođeni su jedno za drugo: Tejlor Svift na korak do VENČANJA sa ovim AMERIČKIM GLUMCEM! (FOTO)

0

Iako je veoma tajanstvena, ovo nikome nije promaklo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Koliko god da se Tejlor Svift trudila da svoju dvogodišnju vezu sa Džoe Alvinom prikrije od javnosti, mediji su ipak uspeli da ih povremeno uhvate zajedno i saznaju nešto o njihovom privatnom životu.

 

Ipak, te informacije nisu potpune i fanovi sa nestrpljenjem čekaju da pevačica oda šta se dešava u svojoj novoj romantičnoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Međutim, kako izvor blizak paru navodi, Tejlor će fanovima odati tek po nešto o svojoj vezi, i to onda kada se bude udala!

 

Ljudi bliski Alvinu znaju koliko mu Tejlor znači, a nakon njihove posete zamku u Irskoj pre par meseci, par je shvatio da želi da i ostatak života provede zajedno” , odao je izvor.

foto: Profimedia

 

Izvor je takođe priznao da je načuo glasine o mogućem venčanju koje će se dogodili negde u blizini zamka u toj regiji, ali i dodaje da Tejlor i Alvin planiraju da ono bude jako skromno i da se održi samo u krugu najbližih prijatelja i porodice.

 

Svidela im se ideja da venčanje provedu u miru i porodičnom okruženju, a i žele da iznenade sve jednom kada otkriju da su u braku! Smatraju da je to najbolji način da ovekoveče svoju ljubav“, dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

makonda-tracker