Sve zvezde ovodišnjeg Kanskog festivala

0
Kako se najavljuje, ove godine će crvenim tepihom prestižnog majskog Filmskog festivala u Kanu prošetati mnoštvo zaista velikih i glamuroznih imena iz sveta sedme umetnosti - od Roberta de Nira, preko Anđeline Džoli i Breda Pita, do debitantkinje Karle Bruni

Posetioci 64. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, koji se održava od 12. do 23. maja, imaće priliku da u trci za Zlatnu palmu vide neka od zaista poznatih zvezda iz filmske industrije. Za početak, kao predsednik ovogodišnjeg žirija najavljen je legendarni glumac Robert de Niro.

Sve obožavaoce holivudske scene zasigurno će oduševiti to što će tokom šetnje azurnom obalom moći da sretnu neke od najpopularnijih svetskih šou biznis parova kao što su Anđelina Džoli i Bred Pit, Džoni Dep i Vanesa Paradi, Penelope Kruz i Havijer Bardem, ali i jedan novi spoj koji čine Skarlet Johanson i Šon Pen.

Festival će ove godine otvoriti najnovije ostvarenje Vudija Alena, tako da će crvenim tepihom neizostavno prošetati i francuska prva dama Karla Bruni kojoj uloga u Midnight in Paris predstavlja veliki debi na velikom platnu.

makonda-tracker