nikada je neće zaboraviti

DIVNA KARLEUŠA MI JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Dirljiva ispovest Beograđanke koja će voditeljku pamtiti po NAJBOLJEM!

0


Posle skoro 30 godina, sa setom u glasu priča nam svoju ispovest jedna Beograđanka

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram

Glas Divne Karleuše koji smo slušali na Radio Beogradu bio je očaravajući, proslavila je mnoge zvezde a o njenim humanim delima često se govorilo, iako ona nije želela to da potencira.

 

Naime, Beograđanka Zorka J. ispričala je za Alo.rs kako joj je Divna Karleuša promenila život krajem osamdesetih godina.

 

Zorka je tada bila mlada majka i sa suprugom imala ćerku. Borili su se za svaki dinar, kao i svi ljudi naše države. Ona je odlučila da pokušaju da pokrenu svoj privatni biznis, iako je znala da je to "mač sa dve oštrice". Bili su spremni na to da neće biti lako, ali usudili su se i otvorili cvećaru.

 

- Posao je krenuo slabo, nismo bili zadovoljni, ali nismo odustajali. Znali smo da je reklama na Radio Beogradu jedino rešenje u tom trenutku, ali za to je trebalo mnogo novca - govori Zorka i dodaje da je '89. u dogovoru sa suprugom uspela da uštedi novac za reklamu, koja je bila neophodna svim privatnicima koji su želeli da ostvare neki uspeh.

 

Po preporuci prijatelja, kontaktirali su urednika Zvonimira Šimuneca koji ih je spojio sa Divnom Karleušom, tadašnjom radio voditeljkom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker