Anđelina Džoli i Bred Pit: Novo dete stiže iz Meksika?

0
Magazin Now preneo je da su slavni holivudski supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit započeli proces usvajanja devojčice iz Meksika
Foto: Red Dot
Foto: Red Dot

Iako još uvek nema zvanično potvrđene informacije, izvor blizak jednom od najlepših selebriti parova današnjice otkrio je magazinu Now da će Anđelina Džoli i Bred Pit narednog meseca predstaviti novog člana svoje porodice. Navodno, u pitanju je devojčica koja je prošle godine rođena negde u Meksiku i ona bi bila četvrto usvojeno dete od ukupno osmoro.

- Anđelina je oduvek želela da usvoji dete iz Latinske Amerike. Išla je u posetu sirotištima u Brazilu i Peruu, ali bebu za kakvom je tragala uspela je da pronađe tek u Meksiku. Čim advokati budu završili sa papirologijom, ona će otputovati tamo kako bi uzela dete – rekao je neimenovani izvor, čime su samo pothranjene prošlonedeljne tvrdnje da istetovirana sedma linija na Anđelininoj podlaktici označava koordinate rođenja još jedne prinove.

U međuvremenu, talentovana oskarovka izbacila je na tržište liniju glamuroznog nakita Style of Jolie, a odlučila je da će sav prihod od prodaje ići u dobrotvorne svrhe.

Pogledajte video snimak na kojem se vide pojedini komadi nakita iz ove kolekcije  koje je moguće nabaviti preko aukcijske kuće Juliens Gallery:

makonda-tracker