Repovanje Laze Ristovskog rasprodalo premijeru Belih lavova

0
Radnički rep glumca Lazara Ristovskog oduševio je člana poznate američke grupe Public Enemy, a za premijeru ovog ostvarenja već se traži karta više

Zbog velikog interesovanja za film Beli lavovi Lazara Ristovskog, u Sava centru će se nakon premijere, koja je zakazana za 27. april, održati dve dodatne projekcije. Simbolično i u skladu sa tematikom filma, Beli lavovi će imati reprizna prikazivanja prvog maja, u terminima od 19 i 21 sat. Ulaznice za sve projekcije su u prodaji na biletarnici Sava centra.

Interesovanju za Bele lavove doprinela je i pesma Radnički rep koju izvodi Lazar Ristovski, a koja je u rekordnom roku postala hit na poralu Youtube.

Među ljubiteljima ove pesme, posebno se izdvaja hip-hop ekspert Chuck D, član poznatog američkog sastava Public Enemy, koji je Ristovskom čestitao na reperskom umeću.

Beli lavovi su priča koja govori o ljudima koji se teško snalaze u ovim teškim vremenima, pa su prinuđeni da rade poslove koje inače ne bi. Operska pevačica Bela peva operske arije po kućama. Filmski reditelj Gruja, umesto igranih filmova, snima svadbe i sahrane. Glavni junak Dile želi da promeni nešto. Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu, izazvan pričama o radnicima, seljacima i poštenoj inteligenciji koje nema ko da povede u neki bolji život, Dile je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

- Srbija je umorna od loših vesti i nešto mora da se menja. Mi smo odavno u kapitalizmu, samo narod još nije obavešten o tome. Moja revolucija počinje filmom Beli lavovi -  rekao je Lazar Ristovski, koji u filmu tumači glavnu ulogu. Pored njega, u filmu igraju Gordan Kičić, Hristina Popović, Vuk Kostić, Mira Banjac, Nikola Simić i drugi.

 

Poslušajte Radnički rep:

 

 

 

makonda-tracker