DOBRA VEST

JELENA KARLEUŠA ĆE NAM SE PONOVO PRIDRUŽITI: Iz Zvezda Granda poručuju da očekuju brzi povratak pevačice u žiri takmičenja

2

Trenutno je menja Ivana Peters

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Sinoć je emitovana nova epizoda Zvezda Granda, koja je ovog puta snimana bez Jelene Karleuše, koja je opravdano izostala zbog smrti svoje majke Divne Karleuše.

 

Nju je zanimila muzičarka Ivana Peters, sa kojom je zajedno radila na svojim kandidatima, pa je ona bila odlična zamena. Pojedini mediji su spekulisali da se Karleuša neće vraćati do kraja sezone, što je juče demantovano.

 

Naime, na samom početku emisije su voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković izjavili saučešće porodici Karleuša, nakon čega je voditelj dodao:

 

- Umesto Jelene će večeras sa nama biti Ivana, ali Jelena će nam se ponovo pridružiti - obavestio je publiku Nedeljković, što je jasan znak da će se Karleuša pojaviti na snimanju neke od narednih emisija, odnosno da njen angažman u Zvezdama Granda nije završen.

 

Inače, ovih dana se pojavila vest i da će Marija Šerifović napustiti takmičenje, što je iz produkcije odmah demantovano.

 

 

makonda-tracker