agonija

KRAJ PAKLENE TORTURE: Priveden progonitelj koji je mesecima uznemiravao Anastasiju Ražnatović

1

Mlada naslednica Svetlane Cece Ražnatović proživljavala je pravu dramu, jer ju je progonila osoba opsednuta njome.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović nekoliko meseci proživljavala je pravi pakao zbog progonitelja koji je uznemiravao ćerku Svetlane Cece Ražnatović na različite načine.

 

- Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena - kaže izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da pevačica sada konačno može da odahne i vrati se normalnom životu.

 

- Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka.

 

Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će mu u narednom periodu biti ukazana pomoć. Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice.

 

 

makonda-tracker