širokih shvatanja

Svi su oduševljeni njegovim izgledom: Mia Borisavljević otkrila kako reaguje kada njenom izabraniku Bojanu LASKAJU muškarci!

0

Pevačica na svako pitanje ima spreman odgovor!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nisu u braku, ali tako se ponašaju, pa svuda idu zajedno, a posebnu pažnju posvećuju ćerki Emi.

 

Miin izabranik prokomentarisao je da je pevačica ozbiljnija i bolja od kada je postala majka, a onda je pomenuo da joj je suknja kratka. Borisavljevićevoj to nije smetalo, jer kako kaže, uvek pita svog partnera za savet.

 

 

Ona je otkrila i kako muškarci reaguju na Bojana, pa ispričala anegdotu iz butika.

 

Njega gledaju i muškarci. Nedavno smo bili u butiku, probao je trenerka koja mu je bila mala, pa mu je čovek rekao: ja da sam na tvom mestu, ne bih se ni oblačio. Meni to imponuje, a realno je tako. Pogledajte ga", rekla je Mia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Oni su otkrili da im se život promenio od kada se rodila Ema, ali da kada nastupaju čuvaju je bake, kao i bebisiterka. Mia i Bojan nisu venčani, ali im to ne predstavlja nikakav problem.

 

Živimo zajedno i sve radimo kao da smo u braku, ali kad neko ne zna Bojana, ja ga predstavim. Nekad kažem ovo je moj dečko, nekada ovo je muž, a nekada ovo je moj pevač. Odskoro je i moj kompozitor, ma bitno je da je moj Bojan, a titule nisu važne, kao ni papir sa zavetima", izjavila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker