ODLIČNA KOMBINACIJA

CECA RAŽNATOVIĆ U IZDANJU U KAKVOM JE RETKO VIĐAMO: Pevačica u običnim farmerkama i jednostavnoj majici osvaja Rim (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Simonovic

07-03-2019 16:38h
Mnogo je kvare ovi (iz aviona ) veštaci! A ona umislila da su ekstra i samo se kezi!

Salsa

07-03-2019 19:11h
Uz sve pare i luksuz koji ima ispala je propala zena, podnabula, ni sminkom nemoze da sakrije otromboljeno lice, samo prsi one vestacke balone. Nazalost i cerku je nagovorila da ih stavi. A modna kombinacija kakvu svaka tinejdjerka nosi kad ode u skolu. Misliti da ce je vadi skupa torba. Seljancura bez ukusa nije vise ni za zitoradju. Vazno da je stigla u rim.

Pera lozac

07-03-2019 19:42h
@Salsa
Srce moje,meni tebe zao.Zasto propala?podnadula?a znam....ne mozes dalje da dobacis.

Salsa

07-03-2019 20:57h
@Pera lozac
Ti se lozis na Cecu jer imas niske kriterijume lepote i verovatno si los frajer.

Toma

07-03-2019 20:26h
Ovo sada namerno vise o njoj pisu, kako je happy i provodi se, zbog Karleuse.

Salsa

07-03-2019 22:38h
Na nju se jos samo Pera lozi.

Djole

26-03-2019 01:00h
La Madrina kao La madrina.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: