REALNOST

Iskreno: Poznati glumac Tihomir Stanić otkriva zbog čega nema ušteđevinu, ko ga navodi da se sam sebi SMEJE, kao i šta glumcima pada NAJTEŽE!

0

Nikada stvarnost nije gledao na pogrešan način. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Tihomir Stanić u poslednjih nekoliko godina jedan je od najangažovanijih domaćih glumaca. Ipak, kako kaže, najlepše je kada vam se tokom projekta na kom radite već smeši sledeći. Svakako, lagodno ne živi i ističe da bi se stideo da je tako dok igra pred publikom koja jedva sklapa kraj s krajem.

 

Nemam ušteđevinu. Baveći se ovom profesijom čovek ne može da uštedi. Ono čime može biti zadovoljan, a ja jesam jer mi je došao takav period, da se poslovi nadovezuju. Da vam se uvek smeši sledeći posao", priča on.

 

Ja bih se stideo da živim u blagostanju ako bi moja publika živela drastično drugačije. Na kraju krajeva koga bi zanimala moja umetnost. Naša profesija ima smisla ukoliko se bavimo temama koje utiču na naše sugrađane", ispričao je Stanić.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tihomir napominje da je za jednog glumca najteže kada nema posla.

 

Teško je kada nemam posla, kada ne radite pa ne znate šta ćete sa sobom. Ja sam sada u suprotnoj životnoj fazi, ali pamtim i znam da je glumcima to najteže. Onda je teško jer sumnjate u sebe i čini vam se da svi drugi rade, a samo ne ti. Znam to osećanje. Poslednje dve godine mnogo radim, ali i dalje mislim da drugi više rade od mene. Sam sebi se smejem", iskren je bio on.

 

Kada mu kažu "da je svuda", evo kako reaguje:

 

Kada mi prijatelji kažu 'ti sada puno igraš', ja im odgovorim: 'Ne igram ja puno, vi igrate više, samo ja igram zapaženo'. Onda se iznerviraju pa me psuju. U periodu u kome ne radi glumac se oseća zapostavljeno, kao da nije glumac".

foto: Marina Lopičić

 

 

 

 

makonda-tracker