Gramophonedzie u žiriju takmičenja za najboljeg ženskog DJ-a

0
Canyon Dj Girl Wanted je prvi regionalni projekt koji poziva sve DJ-dame iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH da se prijave na prvo takmičenje tokom kojeg se traži najbolji klupski ženski DJ.

Prijave svih zainteresovanih kandidatkinja primaju se od srede šestog aprila pa sve do četvrtog maja na e-mail: canyon.girlDJ@gmail.com. U prijavi je potrebno priložiti 2 slike, lične podatke, biografiju, mix u mp3 obliku u trajanju 45-60 min u bilo kojem muzičkom žanru.

Kako prijave budu dolazile, isti mixevi putem SoundCloud-a sa imenom DJ-a biće postavljani na Facebook zid gde će publika moći da podrži svoju favoritkinju i da joj svoj glas. Glasanje publike putem lajkova na FB odvijaće se od četvrtog do 19. maja. O pet najplesnijih mixeva među pristiglim radovima odlučivaće žiri, ali i publika.

Pet odabranih dama predstaviće se u klupskom izdanju u klubu Mansion (Zagreb, Jarun) gde će uživo pred članovima žirija prezentovati svoje veštine u polusatnom programu. Ocenjivaće se veštine kao što su tehnika miksanja, flow miksa, ideja miksa i lični stil. Za tri najbolje, sponzori su obezbedili veoma vredne nagrade.

U žiriju će biti već afirmisani DJ majstori Marko Miličević Gramophonedzie (DJ i producent/„Why Don't you“), Bizzo Brigante (DJ i muzičar - Bolesna braća), Frx (DJ, radijski voditelj, MTV Tam) i Vladimir Erceg (Exit tim/Papaya).

makonda-tracker