Keti Peri: Rasel je na prvom mestu

0
Američka muzička zvezda Keti Peri otkrila je da bez obzira na njenu sve uspešniju karijeru prioritet uvek ima njen suprug, britanski komičar Rasel Brend

Iako se već neko vreme se nalazi na velikoj turneji tokom koje drži koncerte u gradovima širom sveta, dvadesetšestogodišnja pevačica Keti Peri trudi se da u veoma zbijenom rasporedu uvek nađe mesto za svog supruga Rasela Brenda.

- Moj muž je prioritet broj jedan. Mi imamo divan odnos. Stoga je veoma važno da ne jurcam toliko svuda, već da uvek imam vremena da živim život i doživljavam različita iskustva – ispričala je Keti gostujući u jednoj radijskoj emisiji.

Atraktivnoj crnki trenutno glavnu zabavu predstavlja da uči reči britanskog slenga od svog dragog uz koga je veoma zavolela Britaniju i ostrvski duh.

- Rasel me uči britanskim frazama i slengu. Već sam počela da upotrebljavam nove reči. Zahvaljujući suprugu osećam potpunu povezanost sa Britancima i mislim da bih se sasvim dobro snašla i da se nađem sama u toj zemlji – smatra pevačica.

S obzirom da je zbog svoje Teenage Dream turneje neprekidno na putu, Keti se trudi da iz sveg tog iskustva izvuče maksimum, ali priznaje da vrlo često nema vremena da se upozna sa gradom u koji je došla.

- Na prethodnoj turneji sam imala utisak da uopšte ne živim. Mnogi su mi zavideli što sam imala priliku da putujem u Barselonu, a zapravo sam tamo jedino uspela da probam supu od paradajza koju sam naručila u hotelu – požalila se Keti.

makonda-tracker