POTRESAN PRIZOR

Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao JELENA ZA SVOJOM MAJKOM: Saša Popović UTUČEN I ISKREN nakon posete Karleušinom domu! (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Bane

05-03-2019 19:35h
A kad je pre pola godine umro Duškov otac ona je tada igrala i đipala u ZG kao nikad pre, baš u prvoj emisiji snimljenoj posle sahrane.

veca

05-03-2019 21:18h
@Bane
Sasa nelupetaj!Pobogu valja smo svi imali roditelje ne samo ona.Mnogi smo nazalost i sinove sahranili pa disemo nemozemo zivi u zemlju....

Goga

05-03-2019 21:27h
@Bane
To joj je posao,a MAJKA JE MAJKA,dokoni...

Bane

05-03-2019 21:53h
@Goga
Njen je posao da sedi u žiriju i da sa pažnjom sluša kandidate a ne da ustaje i igra a što je pooosebno bilo upadljivo u prvoj emisiji posle sahrane Duškovog oca, uostalom, sve je na YT i lako je videti kao i komenatre gledalaca koji su se sablažnjavali takvim ponašanjem.

mira

05-03-2019 23:05h
@Bane
Ko je Karleuši Duškov otac , neki tamo seljak ? Pokazala je koliko poštuje Duška , pa tako i njegovu porodicu !

Lola

05-03-2019 21:25h
Boze koja izjava ''ja nisam nikada video da neko tako zali za nekim....kao Jelena za svojom majkom..'' ! A ti si inace isao po sahranama i pratio kako deca zale svoje roditelje?! Fuj ,papku,papkasti..;Cutanje je zlato,pogotovo za takve koji ne znaju da sastave ni prostu recenicu,ali,su ''zvezde''u Srbiji..;Sakloni Boze,i pomozi!

Baki

05-03-2019 22:10h
'Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim' Baš je ovaj Sale obazriv, jer je sa ovom izjavom odmah indirektno uvredio decu Šabana Šaulića, eto, oni nisu žalili za Šabanom. On je toliko impresioniran sa JK da mu samo nogice vire pozadi JK.

Lola

05-03-2019 22:51h
@Baki
Decu Sabana Saulica?? Mislis svu decu koja su izgubila roditelja-e?! Ili samo deca poznatih zale roditelje,a mi anonimusi,samo ''otaljamo sahrane''i trcimo u diskoteku?!Sacuvaj Boze,sto li ja citam ove komentare,gubim nerve i vreme! Basta!

mira

05-03-2019 22:16h
Da li je ovo uopšte primerena izjava? Iznositi takve stvari iz nečije kuće ? Koja je to ekipa ! Da je sreće , pa da se ugasi Grand što pre !

nn

06-03-2019 00:04h
Tamo nema NIKOG
ne bacati grašak na zid

3x+

Lula

06-03-2019 05:54h
Jelena je rodjena clinical i ova je samo njen nacin da danom pokaze Dusanu da nije sposobna sada da se brine ni o sebi a kamoli devojcicama.
Ako je majku toliko volela zasto je nije dovela i negovala je u toj ogromnoj kucerini? Navedeno je da je Divna godinama zvala sama....

Kiki

06-03-2019 07:26h
Jadna sva sokirana,hoce da se ceo svet vrti oko nje a ne ona oko sveta. Odvratni su svi zajedno. Zna se da komse rodi,mora i da umre. I Tito je umro,a rekli su nam da je vecan. Moji roditelji su umrli Dok smo mi bili mali. Ona punoletna,vakcinisana,majka i jadna nemoze da podnese smrt majke. Kad poraste “mentalno “ shvatice da smo svi u prolazu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: