ISKRENO I EMOTIVNO

ONA JE OBELEŽILA VELIKI DEO MOG ŽIVOTA I TO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Oglasio se i Gale Mitrović koji je punih 17 godina voleo Divnu Karleušu!

1

Divna i Gale zajedno su bili 17 godina, sve do 2009. godine kada su se razišli.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznata voditeljka Divna Karleuša preminula je trećeg marta 2019. godine, a njena ljubav sa Velimirom Galetom Mitrovićem bila je toliko aka, da i 10 godina posle njihovog raskida, pevač se teško nosi sa ogromnim bolom zbog njene smrti.

 

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe "Dobri momci".

 

Divna i Gale zajedno su bili 17 godina, sve do 2009. godine kada su se razišli. Nakon tužne vesti o Divninoj smrti kontaktirali smo Galeta koji je rekao da u ovoj situaciji ništa ne znači to što je od njihovog raskida prošlo 10 godina, jer bol nikako nije mala.

 

Naravno da mi je teško, vreme sad tu ništa ne znači... - počeo je Gale - Sve što mogu da vam kažem je da sam još uvek šokiran i da mi je vest jako teško pala. Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti - zaključio je Gale.

 

makonda-tracker