svi je vole

RUMUNI PEVALI SA NEDOM UGLAS: Ceo Temišvar sjatio se da čuje i vidi Ukradenovu!

0

Status veoma važne ličnosti u šou biznisu Neda Ukraden stekla je još davnih sedamdesetih, ali njena zvezda danas sija još sjajnije i još snažnije, kako kod nas tako i kod naših suseda!

foto: Promo
foto: Promo

U to se naša pop zvezda uveri svaki put kada nastupa u Rumuniji, ovoga puta u Temišvaru, gde je dočekana poput kraljice, i od publike i od organizatora. Publika je sa svojom miljenicom pevala u jedan glas kako stare, tako i hitove novijeg datuma, a kada je Neda zapevala "Zora je" u publici je nastala opšta euforija i dugo je skandirano Nedino ime!

 

 

- Fenomenalan koncert u prepunom event centru u Temišvaru mi je još jednom dokazao koliko divne publike imam u Rumuniji i sa koliko ljubavi i poštovanja me dočekuju i ispraćaju - rekla nam je Neda.

 

foto: Promo

 

Pop diva je posle numere "Premalo mi je" koju je izbacila pre mesec dana užurbano krenula sa pripremama za maj mesec kada je očekuje jednočasovni nastup u Las Vegasu na European Music Fest, kada će na velikom muzičkom takmičenju predstaviti muziku Balkana, na bini koju će podeliti sa Enrikeom Iglesijasom, Patricijom Kaas i mnogim drugim svetskim zvezdama.

 

 

makonda-tracker