Ivana Baltić: Proleće raspaljuje strasti

0
Nakon višemesečne emotivne pauze, voditeljka Ivana Baltić rešila je da se ozbiljnije pozabavi svojim ljubavnim životom čvrsto verujući u to da će svoju savršenu polovinu sresti onda kada za to bude došao trenutak
foto: Miloš Nadaždin, Vladimir Šporčić
foto: Miloš Nadaždin, Vladimir Šporčić

Zagonetni osmeh i pozitivna energija kojom voditeljka TV Pink i autorka emisije Ja to tako, Ivana Baltić (34), pleni u poslednjih nekoliko dana, ne mogu da sakriju kako se posle nekoliko meseci zatišja, otkako je raskinula veridbu sa muzičarem Aleksandrom Sedlarom (28), u ljubavnom životu lepe plavuše ponovo nešto dešava. Paralelno sa prvim danima proleća koje je u svima rasplamsalo nova osećanja i još lepša razmišljanja, naveli su ovu šarmantnu damu da se podrobnije zabavi svojim ljubavnim životom.

- Ne mogu reći da sam zaljubljena, ali ne dozvoljavam sebi da mi  makar jednog trenutka bude dosadno. Bilo bi savršeno kada bih pronašla svoju polovinu jabuke ili bar nekog ko joj je približno sličan jer znam da idealno ne postoji. Uz to, bilo bi lepo da ta ljubav što duže traje. Međutim, dok do toga ne dođe, radujem se lepom vremenu koje proleće nosi sa sobom, izlascima, provodu, šopingu, poslu... Možda je zaista proleće pravi period za zaljubljivanje i ostvarivanje ozbiljnijih veza. Kada je neko pravi partner, to se odmah oseti. Meni bar prija njegova blizina, hemija koja vlada između nas, uzajamno poverenje koje odmah počne da se gradi... – priča Ivana koja je u poslednje vreme svoju figuru dovela do savršenstva, što je još jedan pokazatelj da je ispunjena na svim životnim poljima. Uprkos tome što su joj često prognozirali brak, Ivanu nimalo ne pogađaju pitanja sa sličnom konotacijom.

- Razlog je jednostavan. Smatram da devojka treba da se odluči na udaju kada sretne čoveka s kojim želi da stvori porodicu. Ne spadam među one  žene koje se bez razmišljanja prepuštaju sudbini. Sreću sami stvaramo sa ili bez papira o braku. Svedok sam mnogih zajednica koje postoje samo zbog forme, ali i onih koje decenijama opstaju isključivo iz ljubavi. Zaista uživam u svojim godinama, znam šta hoću, koje stvari mi prijaju i kako da do toga dođem. Jedna lepa izreka kaže: Za bilo koji odnos nije važno šta govorimo ili šta radimo, već ko smo zaista. A što se mojih godina tiče, upravo sada mogu da prestanu da mi uvećavaju njihov broj oni koji o njima stalno brinu – duhovita je Ivana koja je pre šet meseci okončala dugogodišnju romansu sa muzičarem Aleksandrom Sedlarom, za koga su mnogi verovali da će je baš on odvesti pred oltar.

- Naša ljubav je trajala tri i po godine i bili smo zajedno dok smo u tome uživali. Danas među nama nema mržnje, ružnih reči i bilo čega sličnog. Naprotiv, dobri smo prijatelji – zaključuje Ivana.

Moni Marković

makonda-tracker