Marijana Mićić: Volim slatku zaljubljenost

0
Šarmantna voditeljka i glumica Marijana Mićić otkriva da trenutno nema dečka, ali priznaje i da se u društvu zgodnog muškarca potpuno izgubi zbog čega su joj trenuci kada joj se neko svidi najdraži
foto: Luka Šarac, privatna arhiva
foto: Luka Šarac, privatna arhiva

Uz hrvatsku koleginicu Antoniju Blaće (31), srpska glumica i voditeljka Marijana Mićić (28) i ove godine je domaćica rijaliti šou-programa Veliki brat koji se emituje na televiziji Pink. Ova atraktivna brineta već godinama vešto čuva svoju intimu, ali je za hrvatsko izdanje magazina Story napravila izuzetak i objasnila kakva je bila kao dete, kako se ponaša kada je zaljubljena, ali dala je i svoje viđenje braka. Šarmantna Marijana koja je bila u dugoj vezi sa Borisom Nikolićem, sa kojim je čak planirala da stane pred oltar, po pisanju štampe navodno je prekinula veridbu zbog romanse sa bivšim učesnikom rijaliti programa Operacija trijumf  Nikolom Sarićem, o čemu nije želela da detaljiše, baš kao što je ostala nema na spekulacije da je naknadno bila sa Andrejem Kalezićem.

- Nemam dečka i to mi za sada odgovara - kaže Marijana i otkriva kakve muškarce voli.

- Nemam poseban tip muškarca i kada prijateljici kažem da mi se neki dečko sviđa, svi se uglavnom začude. Kod mene se hemija dogodi ili ne... Kada smo već kod hemije, veoma mi se sviđa ta pesma od grupe Magazin koju i privatno slušam - istakla je voditeljka i priznala da ume ludo da se zaljubi.

- Kada primetim zgodnog muškarca tipičan sam primer iz udžbenika. Ruke mi se znoje, lupa mi srce i ne znam šta pričam. Najlepši trenuci u životu upravo su mi oni kada mi se neko svidi. Volim tu slatku zaljubljenost - rekla je Mićićeva i objasnila da je jedina u svojoj porodici koja se bavi glumom jer su njeni roditelji oduvek imali staklarsku radnju u kojoj im je i sama pomagala.

Marijana kaže da obožava svoju porodicu, ali još ne priželjkuje da osnuje vlastitu i ostvari se u ulozi majke.

- Ponosna sam na mamu Slavnu i tatu Nebojšu, kao i mlađeg brata Milana jer smo normalna i prosečna porodica, i svi smo skromni, pristojni i dobri ljudi. Roditelji me gledaju potpuno drugim očima i za njih ću uvek biti njihova devojčica iako se ponekad bore sa mojim nestašlucima. Mama je posebno srećna jer je brata i mene dobro odgojila, nismo završili u nekakvim problemima i porocima, a posebno joj je drago što sam uspešno završila fakultet - priznaje Marijana i dodaje.

- Volela bih da pričekam na ulogu majke. Kada dođe vreme za to priželjkujem jednu slatku devojčicu. Znam samo da će se moje venčanje završiti jednom velikom žurkom - iskrena je voditeljka koja se pored televizijskog posla aktivno bavi glumom i u pozorištu, ali i pored brojnih angažmana svoj komfor stavlja na prvo mesto.

- Najbolji lek i odmor za moje oči jeste šetnja beogradskim ulicama. Kada dođe lepo vreme niko ne može da me zadrži u kući. Družim se sa prijateljicama, a osim ispijanja kafe volim da idem u pozorište, bioskop i da čitam knjige. Jednostavno volim da živim - naglašava domaćica Velikog brata ne krijući da bi sebe mogla da zamisli kao učesnicu jednog takvog šou-programa, baš kao što je to pre nego što je postala voditeljka učinila i njena sadašnja koleginica Antonija Blaće.

Priredila: Ksenija Konić, Tekst:Vinko Paić

makonda-tracker