Eva Longorija: Hoću da postanem mama

0
Iako se nedavno razvela od košarkaša Tonija Parkera, glumica Eva Longorija ne namerava da dozvoli da je to ni na koji način spreči u planiranju budućnosti u kojoj želi da se ostvari u ulozi majke

Tridesetšestogodišnja Eva Longorija otkrila je da u narednom poglavlju svog života želi da zasnuje porodicu.

- Hoću da imam decu i budem mama – izjavila je očajna domaćica u kulinarskom šou Rejčel Rej gde je predstavila svoju novu knjigu meksičkih recepata Eva's Kitchen.

Premda odlučila da ne kaže ništa o skorašnjim spekulacijama da je u romantičnoj vezi sa bratom oskarovke Penelope Kruz, zgodnim Eduardom, glumica je priznala da se plaši ponovnog povratka na scenu slobodnih koji su u potrazi za pravim partnerom.

- Kao osoba, nisam baš pristupačna. Ne snalazim se najbolje tokom izlazaka s novim ljudima, pošto se uvek veoma unervozim! Možda će zvučati čudno, ali nikada nisam bila tip za muvanje. Bivala sam udata ili u vezi, tako da će ovo novo iskustvo za mene biti, znate, veoma zastrašujuće – rekla je Eva čija zanosna figura krasi naslovnicu aprilskog izdanja magazina Allure.

Takođe, atraktivna brineta nalazi da je starati se o dobrobiti svoje dve prijateljice koje je odnedavno primila u okrilje svog doma daleko lakši posao nego li briga o suprugu.

- Rekla bih za sebe da sam pravi domaćinski tip, tako da sam se veoma lako uživela u ulogu nečije žene. Međutim, to što mi se dogodilo da sam se ponovo našla van te dvojine, za mene ne predstavlja čak ni pravi izazov, više je zabava. Samo sam rekla sebi Ajmo!. Osećam se kao da sam mama-koka jednog sestrinstva. Sve vreme se sve vrti isključivo oko žena. Stalno se tu nešto kuva. Uživam u svemu! – veselo je opisala Longorija svoj novi samački život.

makonda-tracker