Maraja Keri: Obnažena neposredno pred porođaj

0
Svega nekoliko nedelja pred termin predviđen za dolazak njenih blizanaca na svet, američka pevačica Maraja Keri odlučila je da svoju sreću podeli sa fanovima i slika se naga za naslovnu stranu najnovijeg broja američkog magazina Life and Style

Nekoliko sati nakon što je otpuštena iz bolnice u kojoj je 27. marta završila zbog lažne uzbune da su njeni prvi sin i ćerka na putu da dođu na svet, r’n’b diva Maraja Keri ponosno je pozirala naga pred objektivom fotografa magazina Life and Style.

Pevačica koja bi trebalo da se porodi krajem aprila ili početkom maja, bez ikakvog ustezanja i brige što je prevalila četrdesetu godinu života pokazala je svoj trudnički stomak i ispričala koliku radost njenom suprugu Niku Kenonu i njoj donose ova dugo željena deca.

- Kada sam donosila odluku o tome da li ću se slikati ili ne, moram da priznam da sam se osetila veoma ranjivom. Međutim, nisam želela da propustim jedinstvenu šansu koju mi je život pružio i ne dokumentujem ovo predivno iskustvo. Moj krajnji cilj bio je da sa svojim najvernijim fanovima podelim ove neverovatno lične trenutke. Dok smo snimali, bebe su sve vreme neverovatno jako šutirale. Posebno devojčica za koju je već sada jasno da je jedna diva koja uživa u tome da vežba. Nismo mogli da krenemo sa fotografisanjem pre pola dva izjutra, pošto sam sve do tad bila u bolnici zbog kontrakcija koje su se javljale na svakih pet minuta – ispričala je Maraja i dodala:

- Danas imam mnogo više razumevanja i poštovanja za sve majke ovog sveta, naročito one koje se tokom bremenitosti suočavaju sa komplikacijama ili moraju da iznesu višestruku trudnoću. Smatram da bi Dan majki trebalo obeležavati najmanje jednom nedeljno! – poverila je svoja razmišljanja pevačica koja je nedavno putem svog Twitter naloga već objavila fotografiju trudničkog stomaka ukrašenog uskršnjim motivima.

Istovremeno, njen suprug Nik Kenon ne skriva oduševljenje zbog toga što će uskoro upoznati svoju decu i otkrio je u kojoj meri mu Maraja znači nakon skoro tri godine u braku.

- Mislio sam da nije moguće da Maraju volim još više, ali sada prema njoj osećam potpuno novu vrstu zahvalnosti i divljenja – poručio je Nik.

makonda-tracker