SAPLELA SE

PEH: Voditeljka Ana Pendić pala na snimanju emisije, a pre godinu dana je OPERISALA KIČMU!

0

Svi su bili na nogama!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ana Pendić doživela je peh kada se na snimanju emisije saplela o kabl kamere koji nije ni primetila. Zbog nezgodnog pada svi su bili na nogama, kako je voditeljka protekle godine operisala kičmu. Ipak, kako navode domaći mediji, brzo se vratila na noge pa i nasmejala zbog nezgode koju je doživela.

 

Ana je vrlo duhovita osoba. Nekada snimamo i po tri-četiri sata jer je u pitanju velika produkcija i sve mora da ispadne perfektno, pa se u jednom trenutku saplela i pala. Prvo smo potrčali da joj pomognemo, ustala je, a onda počela da se se smeje. Nismo mogli od smeha da nastavimo da radimo u narednih pola sata. Kada god je pogledamo setimo se nemile situacije i prasnemo u smeh", rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

foto: Vladimir Šporčić

 

Pad nije bio toliko strašan tako da se ni sama Ana nije istraumirala. U svakom slučaju sve je prošlo u najboljem redu. Sada kada najavljuje emsiju prvo dobro pogleda, previše se ne vrzma po studiju i iz jednog mesta vodi", izjavio je izvor.

Ana se takođe oglasila ovim povodom.

 

Svašta se dešava pa i to da se voditelj saplete o kabl. Inače, ova emisija je toliko gledana da mi ljudi često na putovanjima prilaze i predlažu da snimim neku poznatu ličnost koju su videli u blizini. Međutim, zahvalim im se i objasnim da ja to ne radim, već naša stručna i profesionalna ekipa koja funckioniše godinama".

 

Od voditeljkine operacije je prošlo skoro godinu dana.

 

Iz ove perspektive mogu da kažem da mi se popravio kvalitet života. Bolove gotovo da nemam, mogu normalno da putujem, dugo da sedim. Ovog leta dva puta smo išli na more i mislim da mi je plivanje mnogo pomoglo", nedavno je izjavila Ana.

foto: glossy

 

makonda-tracker