UVEK ZGODNA

VEĆ DESET GODINA DRŽI ISTU DIJETU: Hale Beri otkrila TAJNU svoje sve savršenije linije

1

Poslušajte njene savete, sigurno će pomoći

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka Hale Beri na svom profilu na Instagramu često deli fitnes savete s obožavaocima koji su jedva dočekali priliku da otkriju tajnu njene vitke linije. Iako su se nadali da je reč o čaroliji ili samo o dobrim genima, sada je postalo jasno da glumica ulaže mnogo truda da bi tako dobro izgledala.

 

- Otkriću vam šta me je zadnjih deset godina držalo u formi, zdravom i punom energije – dijeta - priznala je glumica.

 

- Da, dobro ste pročitali - desetogodišnja dijeta. No, ne brinite. Nije reč o klasičnim dijetama koje podrazumevaju gladovanje nego o raznovrsnoj, uravnoteženoj ishrani koja podrazumeva izbegavanje nezdravih namirnica. Naš unutrašnji ratnik je dobar samo onoliko koliko ga dobro hranimo, a ono što jedemo gradi naš temelj - napisala je i pokrenula raspravu o važnosti planiranja i usklađivanja obroka s vežbanjem, ali i o zavisnosti od sokova (priznaje da im ni sama ne može odoleti) i o hrani koja pomaže u borbi s depresijom i prednostima detoksikacije određenim napicima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

U raspravi joj se pridružio i njen trener, koji je istakao jaja, avokado i orahe kao namirnice koje će vam dati dovoljno energije za bilo kakve vežbe, a Hale kaže kako ona ipak više voli vodu s kofeinom obogaćenu voćnim ukusima. Ipak, glumica priznaje da ne može da odoli sokovima pa se s vremena na vreme počasti nekim od njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Takođe, otkrila je kako u svojoj kući gotovo nikad nema čips, keks i druge nezdrave grickalice jer je to jedini siguran način da ne padne u iskušenje i pojede ih.

 

 

makonda-tracker