SVI SU JE VOLELI

Bila je dostojanstvena: Princeza Dajana je nakon razvoda od princa Čarlsa obukla OSVETNIČKU haljinu i svima dokazala kakva je DAMA!

1

Miljenica naroda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Buran brak princeze Dajane i princa Čarlsa detaljno je praćen i analiziran od strane štampanih medija. Dajana je uvek predstavljana kao miljenica naroda, dok je njen suprug bio uvek nesrećan deo bračnog dua. 

 

Eksperti za govor tela analizirali su javne nastupe kraljevskog para, ali i zajedničke fotografije. Spekulisalo se da su se Dajana i Čarl poštovali, ali da se nisu voleli, a njihov zajednički život je opstao samo zahvaljujući sinovima Vilijamu i Hariju.

 

Kraljevski par se rastao na dve godine 1994. godine. Tada je zvanično potvrđena Čarlsova afera sa Kamil Parker Bouls. Napad medija i kritika na račun princa izazvala je još veće simpatije prema Dajani, ali ona nije želela ničije sažaljenje. Kako bi pokazala svetu da je baš briga za ljubavnicu i novu sreću koju je pronašao njen suprug obukla je čuvenu haljinu koja je poznatija i kao "osvetnička haljina".

 

foto: Profimedia

 

 

Mala crna haljina bez ramena i dekolteom je ubrzo postala modna legenda i prvo slovo u modnoj azbuci.

Kada se Dajana pojavila u čuvenoj haljini tog istog dana naslovne strane britanske štampe su ekskluzivno objavili prevaru princa Čarlsa.

 

Valentino haljina je bila ogovor Dajane na neverstvo i potencijalno sažaljenje publike: "Možda on ima ljubavnicu, ali ja sam i dalje najbolja".

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker