uvek će se sećati

PODSETNIK NA ŽIVOTNU BORBU: Darko Lazić ima novu TETOVAŽU, posvećenu strašnoj saobraćajki koju je preživeo (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Dare

23-02-2019 20:23h
Pa nije baš odgovarajuća simbolika, jer ono znači da je umro 23.10 jer je napisano iznad prave linije koja znači da srce ne kuca.

Deki

23-02-2019 21:03h
@Dare
Trebalo je obrnuto, prvo ona prava linija sa datumum, pa onda da je prokucalo. Inače, ovaj čovek je neuništiv, pre samo tri mesaca bio na rubu smrti, probijena pluća, bila puna krvi, jedva ga spasili a on neki dan peva, grmi sve. Čovek posle upale pluća ima teškoće da priča pola godine a ovom ništa.

Znaci nema sudjenje ni kazna

24-02-2019 09:23h
@Dare
Budala se ne sadi, vec sama nice.

Toza

23-02-2019 20:27h
Oh boze tako mi je draho A sta rade sloba kija i mimi oro

Maki

23-02-2019 22:41h
Napisao “nikad ne odustaj”... kao da je dobio otkaz na poslu a umalo da izgubi zivot u nesreci i lekari mu spasili zivot. S obzirom da je do nesrece doslo jer je bio pijan, vozio 150, nevezanog pojasa i bez vizacke dozvole, bolje da je istetovirao “opameti se”. Kao potsetnik.

Mixi

23-02-2019 22:44h
Da je realno da je ovoliko ogranicen da je istetovirao ekg krivulju kao da je bio ziv pa umro uz motivacionu poruku nikad ne odustaj.

Cudim se cudu

23-02-2019 22:46h
Ono kad si u komi pa oziviis a ti istetoviras da si bio ziv pa umro.

Zoran

24-02-2019 08:19h
Zar je moguće da je ponovo aktuelan. Ovo je strašno!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: