Ejmi Vajnhaus planira i bebu i venčanje

0
Kako prenose strani mediji, britanska muzička zvezda Ejmi Vajnhaus želi što pre da ostane u drugom stanju, dok su u isto vreme njen dečko Reg Trevis i ona na putu su da zakažu i datum venčanja

Slavna pevačica Ejmi Vajnhaus, koja će zajedno sa Mobijem 18. juna nastupiti na Kalemegdanu, sve češće se nosi mišlju da je došlo vreme da se ostvari u ulozi majke i, prema rečima njenih prijatelja, sebi je zacrtala da to ove godine i ostvari.

- Ejmi je opsednuta time da bi trebalo da dobije bebu. U poslednje vreme stalno priča o tome i očajnički bi želela da rodi dete u narednih godinu dana. Zbog problema sa drogama i alkoholom njeno telo ranije ne bi moglo da iznese trudnoću, ali Ejmi sada čini sve što je u njenoj moći da se što pre postane majka – rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i dodao da je za ovu Ejminu naprasnu žudnju za majčinstvom verovatno zaslužno i to što je u drugom stanju nova devojka njenog bivšeg supruga Blejka Fildera Sivila.

Njen sadašnji dečko Reg Trevis nedavno je dao izjavu u kojoj je rekao da jedva čeka trenutak kada će sa Ejmi da stane na ludi kamen.

- Ejmi i ja smo razgovarali o tome da bi trebalo da se venčamo. Gledaćemo što pre da da zakažemo termin. U narednih mesec i po dana ću pokušati sve da organizujem tako da budemo u braku već do kraja ove godine. Mnogo volim Ejmi. Ona je jedna divna, talentovana i draga devojka – rekao je Reg.

Pored priča o venčanju i planiranju potomstva, britanski tabloidi nekad opsednuti Ejminim burnim izlascima sada su zaintrigirani novim izgledom ove svojevrsne soul dive koja ove godine deluje srećnije i zdravije nego ikada pre. Mnogi od njih smatraju da je za njenu blistavost i nasmejanost u najvećoj meri zaslužan Reg Trevis, ali i povratak muzici koja za Ejmi predstavlja jednu od najvažnijih stvari u životu.

makonda-tracker