Britni Spirs: Dva spota za Till The World Ends

0
Premijera videa za drugi singl sa najnovijeg albuma Femme Fatale popularne Britni Spirs najavljena je za sutra putem pevačicinog zvaničnog YouTube kanala

Pop zvezda Britni Spirs nedavno je završila snimanje spota za pesmu Till The World Ends i kako prenosi magazin Just Jared, pevačica i njeni producenti toliko su zadovoljni snimljenim materijalom da su odlučili da objave dve varijante videa. Ona duža, tzv. director’s cut verzija pričaće nešto apokaliptičniju priču od one koja će biti zvanično emitovana na televiziji, a Britnini obožavaoci imaće priliku da uživaju i u necenzurisanoj koreografiji i specifičnim plesnim pokretima koji su ovoj plavokosoj Amerikanki doneli svetsku slavu.

- Pogledala sam spot kako bih se uverila da li je sve u redu i veoma sam zadovoljna. Kostimi izgledaju baš kako bi trebalo, plesači su uvežbani i svi delujemo veoma usklađeno. Energičan je, ostavlja utisak svežine, zrači posebnim vibracijama i itekako ima smisla – opisala je Britni ovaj video sniman u jednom losanđeleskom podrumu.

Pogledajte najavu od tridesetak sekundi za ovaj spot za numeru Till The World Ends čija je premijera sutra:

makonda-tracker