bol i tuga

Poslednje ZBOGOM: Gordana Šaulić krenula je sa porodicom na KOMEMORACIJU, unuk Luka je sve vreme uz nju! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Radojka

22-02-2019 11:18h
Neka ga zauvek andjeli čuvaju! 50 godina slave i hitova i svega, pa i para!!Kralj srpske muzike , a radio kao rob sa svojih bezmalo 70 godina?? Skupo su ga koštale bunde i Luj Viton torbe njegove nesposobne porodice. Večna mu slava!!

Slobodan Mikavica

25-02-2019 18:24h
Treba reci i to, oko Sabanove smrti njegova familija i prisustvo mnogih osoba na groblju daju sliku novopecenih bogatasa, sa malo klase a dosta malogradjanstva.Bojim se da je ovo danas ogledalo Srbije. Uzas!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: