Teniseri i glumci zajedno pravili humanitarne koktele

1
Glumci Borka Tomović, Bojana Ordinačev, Adrijana Tasić, Nemanja Oliverić, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić i Miloš Vlalukini teniseri Viktro Troicki i Janko Tipsarević odazvali su se humanitarnoj akciji kluba MR. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun i u aprilu mesecu nastavlja sa prikupljanjem humanitarnih sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sva sredstva skupljena u aprilu biće uplaćena sedmogodišnjoj Vasilisi Milekić koja je u požaru zadobila opekotine koje su obuhvatile 70 posto njenog tela. Partner humanitarnog aprila meseca, je prijatelj kluba Mr. Stefan Braun, glumac Viktor Savić i glumci pozorišta Boško Buha.

Kao što pokazuju svoje umeće na sceni brilijantno igrajući predstavu Vasilisa od koje su sva sredstva uplaćena upravo maloj Vasilisi, glumci Boška Buhe: Viktor Savić, Bojana Ordinačev, Borka Tomović, Miloš Vlalukin, Adrijana Tasić, Nemanja Oliverić i Aleksandar Radojičić su i u klubu Stefan Braun pokazali umeće u pripremanju koktela kako bi se skupilo što više novčanih sredstava za sedmogodišnju devojčicu.

Akciji su se pridružili i poznati teniseri Janko Tipsarević i Viktro Troicki.

makonda-tracker