JAČI JE NEGO IKAD

On je tu: Minimaksov sin devedesetih godina bio je NAJPOZNATIJI REPER, nestao je, a sada se vratio na muzičku scenu i ovo PORUČUJE!

2

Nikada nije zaboravio publiku

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Reper Vladimir Ilić Ila odlučio je posle dugogodišnje pauze da se vrati na scenu. On i reper Dima snimili su pesmu, kao i spot za nju, “Dođi da vidiš”. Minimaksov sin kojeg život nije mazio jer je oca i majku izgubio za kratko vreme, a onda i doživeo raspad grupe “Šajla” u stihovima je opisao jedan deo svog života.

 

Osećam da se gasim od prevelike tuge, noći su duge al postaju sve duže. Surovo je kada svaki dan prekinu ti suze. Dođi da vidiš kako čovek od sto kila plače, kako velikom čoveku neke male stvari znače, jer ja bio sam na vrhu, bio sam na dnu. Osetio sam život više puta, obrnuo sam krug”, deo je stihova koje peva Ila, koji za “Blic” kaže da je muzika oduvek bila njegova ljubav koju nije zapostavio ali se nije promovisao.

 

 Ja sam sve vreme, bez obzira šta radio u životu, stvarao muziku i snimao spotove koje sam kačio na svoj Jutjub kanal. Sada sam odlučio da svoju publiku malo proširim i vratim se javnosti umereno. Stihovi ove pesme, kao uostalom i čitava muzika koju sam do sada stvarao, ima utkan deo onog što sam proživeo i osećao - kaže Ila, za koga je, sudeći po tome kako izgleda u spotu, vreme stalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Ilic ILA (@ila_da_don) on

 

makonda-tracker