Maja Marković: Deliria je moj korak dalje

1
Pop pevačica Maja Marković za Story.rs govori o svom novom singlu Deliria

Nakon duže pauze, Maja je odlučila da svoje fanove obraduje novim zvukom i serijom atraktivnih fotografija.

- Jako sam ponosna na to što je moja produkcija Q&Mmusic iznedrila pesmu Deliria, posebno zbog toga sto smo Ludvig i ja, kao nosioci celog posla, dugo radili na tome da novi singl bude nešto novo, osvežavajuće i pomereno u zvuku.

Još krajem 2009. godine kada sam objavljivala singl Ja mogu sve obećala sam da ću u odnosu na pop album 9, koji je urađen u fazonu pop-roka 80 i 90 - ih sa potpuno živim instrumentima, napraviti pomak i uneti novine u vidu elektro zvukova, jer sam imala osećaj da tako treba i inspiracija me vodila tim tokom.

Ja mogu sve, kao nešto drugačija numera od prethodnih sa albuma, naišla je na odličan prijem kod publike, između ostalog i zahvaljujući retro-disco fazonu i produkciji. Sada smo otišli korak dalje ka elektro popu kroz pesmu Deliria i nadamo se da će biti jako slušana kako po radio stanicama, tako i u klubovima.

Ja se zaista uvek maksimalno trudim da i zvučno i vizuelno obradujem i iznenadim svoju publiku i nadam se da sam to i ovaj put učinila – kaže Maja Marković za Story.rs.

Poslušajte pesmu Deliria:

 

Jelena Kulović

 

makonda-tracker