pamtićemo ih

LEGENDE ZAJEDNO U VEČNOJ KUĆI: Šaban Šaulić počivaće kraj Nebojše Glogovca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Bane

20-02-2019 12:48h
Ima jedna stara izreka, vezano za spomenike, koja kaže, ko za života nije sagradio ništa na zemlji (kuću), ne treba mu ni posle života (spomenik).
Pošto je pokojni Šaban za života sagradio pet vila i kuća i tri stana kupio, pa mogli su ga sahraniti na njemu omiljenom mestu, gde je provodio većinu vremena a gde posle njegove smrti niko neće živeti, a to je njegova kuća gde je provodio ribarske dane u Krčedinu, tu bi mu se duša radovala. Mislim, mada mnogi ismevaju Slobinu sahranu u dvorištu kuće, ja to smatram izuzetno skupim ali veličanstvenim rešenjem, jer plac sa kućom vredi sigurno 100 000 evra i ne može sebi to svako da priušti a garantuje sigurnost i privatnost poseda gde nepozvani i neželjeni ne mogu ni da prismrde.

panceac

20-02-2019 23:24h
Jedan je bio velikan, glumac, pravi umetnik, intelktualac, koji je prezirao kich, sund i naradonjake. Sramno je sto ga uopste sahranjuju a aleji zasluznih gradjana, a Nebojsu ubijaju drugi put sa ovom sramotom, da lezi pored njega. SVako ko je poznavao Glogovca zna da bi vise voleo da su ga zakopali ispod drveta nekog, umesto da pociva zajedno sa Sabanom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: