ISKRENO

Presrećan je: Darko Lazić prvi put u EMISIJI nakon NEZGODE priznaje kako je ćerka Lorena reagovala na VEST da stiže još jedna BEBA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Pera

20-02-2019 09:56h
Mislim da ovaj ne moze da se odrekne svojih poraka kafane, zdranja, alkohola i sve to da zaprasi necim belim. Konacno to se vidi na njemu, sve sto su mu od kilograma skinuli on je nabacio za 2 meseca i dodao jos malo. Ako zelis da se oslobodis poroka ne mozes ostati u ambijentu u kome su poroci na svakom koraku.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: