NEVERICA

Kao da je predosetio: Šaban Šaulić je pre samo TRI meseca sastavio TESTAMENT, pravično je raspodelio svu IMOVINU, ali je imao dva POSEBNA USLOVA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Misa

19-02-2019 19:34h
Nije nista predosetio nego je imao 67 godina. Bilo bi cudno da neko ko ima 30 sastavlja testament, a ovako ne vidim nista cudno.

Bolema

21-02-2019 11:07h
Na zalost sve ce se to rasprodati jer ih je on drzao na okupu i davao novac mnogo je pet godina a i Goca mora da vrati kapare sto je on uzeo tako da situacija vec nije zlatna zako to ide ko ima nesto u zivotu

...

05-08-2020 13:17h
cudno, dajte izjavu finansijskoj pre neku godinu gde je reko da tesko zivi, da jedva krpe kraj sa krajem, te je kao povod naveo eto da nema ni svog vlastitog vozila nego ga ej komsija zastavom dovezao da ostavi izjavu sta psoeduje o pokretne i nepokretne imovine! pa odale onda njemu na racunu preko pola milion eura, nekrentine u vrednosti preko milion eura?! oduzeti svim tim sve ono sto nije anvewdeno u finansijskom izvestaju kao utaju i pokusaj rkadje drzave ne placanjem poreza
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: