MAMA I BUDUĆA MAMA

KONAČNO STIGLA BEBA: Aleksandra Prijović jedva čeka da kumovi stignu u Beograd da proslave!

0

Nije tajna da su ova dva para veoma bliska i da se često druže kada su zajedno u Beogradu, a svi su posebno srećni što će njihova deca odrastati zajedno.

foto: Dragan Kadić

Vest da su Jelisaveta i Miloš Teodosić postali roditelji nije obradovala samo njihove porodice, već i prijatelje i kumove. Među onima koji su posebno bili srećni su Aleksadnra Prijović i Filip Živojinović, kojima je Teo bio kum na venčanju.

 

Nije tajna da su ova dva para veoma bliska i da se često druže kada su zajedno u Beogradu, a svi su posebno srećni što će njihova deca odrastati zajedno.

 

Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmeh s lica. Odmah su pozvali Tea u Los Anđeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputili najiskrenije čestitke. Aleksandra je stvarno presrećna zbog Jelisavete i drago joj je što je rodila devojčicu. Ona čeka dečaka i dopada joj se činjenica što će njihova deca da odrastaju zajedno i što će se družiti - kaže nam izvor blizak pevačici, i dodaje:

NOVOPEČENI RODITELJI
NOVOPEČENI RODITELJIfoto: Zorana Jeftić

 

Aleksandra je već u nekoliko navrata spominjala koliko voli Jelisavetu i Tea i koliko je ponosna na to što su kumovi. Baš smo juče pričali i ona mi je rekla: „Presrećna sam što će naša deca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam reči kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radnosnih vesti.” Aleksandri je termin sve bliži i ona je sada posebno emotivna, tako je i bilo kada je čula da se njena kuma porodila. Baš se raznežila.

 

Inače, pevačica se uveliko priprema za porođaj koji se učekuje u narednih nekoliko dana.

 

 

 

makonda-tracker