potresno

TUGA U DOMU LEPE LUKIĆ: Preminuo joj suprug, sa kojim se nije pojavljivala u javnosti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Dare

14-02-2019 11:36h
Otišla Lepa da podigne svoje penzije, tačnije, mora svakih pola godine da uđe u Kanadu da ne bi izgubila pravo na socijalna primanja koja su oko 1000 $ mesečno i koje dobiva kao Kanadski državljanin. Tako je pre par godina pala i bila u invalidskim kolicima ali je morala da otputuje da ne izgubi penziju te su je nosili u avione tokom putovanja.

Ana

14-02-2019 21:21h
Bio je uz nju kada joj je trebalo da regulise formalnosti oko ostanka u Kanadi.
Mogla je biti pored njega bar zadnje dane, nije umro za dva dana od najteze bolesti, kako rece na aerodromu " vesela udovica " !

Mislis

15-02-2019 22:18h
@Ana
Ne pametuj,jer NISTA Ne znas,

Mislis ti

18-02-2019 05:46h
@Mislis
Videli smo snimak sa aerodrome, gde je sama sve rekla kao da je rec o nekom stranom coveku, a o potrazi za zenikom pricalo se po Torontu, kada je htela da ostane ovde, posto - poto!

melanija

15-02-2019 04:22h
Nikoga ne treba optuzivati. Svi se snalazimo i borimo kako znamo i mozemo.
Pa sta je trebala da radi? Da izgubi penzijuiz Kanade? Naravno da ce ici svakih pola godine u Kanadu da joj penzija ne bi propala. Svi bi tako uradili.

Dare

15-02-2019 13:59h
@melanija
Nije reč o optuživanju već o demistifikaciji manipulacije, da ne kažemo laži, jer kad je išla u Kanadu u invalidskim kolicima i kad su je tako mediji slikali na aerodromu u BG, nije rekla da ide da ne izgubi pri nadležnosti već je rekla da ima zakazan nastup i da ona kao profesionalac ne moža da izneveri svoju publiku.

Jaoooo

15-02-2019 22:17h
@Dare
A sto to tebe briga zlobni covece?

Dare

19-02-2019 07:07h
@Jaoooo
Pa napisao sam, ne podmosim providnu laž mi manipulaciju. A njene laži su tipa, kao ono kad zateknemo dete umazanih prstića da 'krade' kolače i onda se ljuti što mu ne verujemo da nije jelo kolače.

boky

17-02-2019 18:14h
ha ha suprug koga nije videla 10 godina. otisla na otvaranbje testamenta. pa nista ti nije ostavio benetino, nij budala kao ova matora babetina. ko bi s tim ziveo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: